MENIU

Mamă cu un copil în brațe, bătută crunt de fostul soț - Femeia a ajuns la spital

Un bărbat din Gorj și-a bătut fosta soție în Piața Centrală din Târgu Jiu

Un bărbat din Gorj și-a bătut fosta soție în Piața Centrală din Târgu Jiu. Femeia își ținea copilul în brațe, iar individul a lovit-o în față până când a umplut-o de sânge, iar aceasta a căzut la pământ. Agresorul a fost prins la scurt timp de polițiști și a fost reținut. 

Femeia se afla cu copilul său în Piața Centrală din Târgu Jiu când fostul soț a venit nervos la ea. Cei doi au început să se certe, iar bărbatul a început să devină agresiv și a lovit-o de mai multe ori în zona feței până a umplut-o de sânge. După cum se vede în imagini, sângele mamei a ajuns și pe hainele micuțului, care, potrivit unor martori, se afla în brațele victimei cât timp era lovită. Agresorul a fugit imediat de la fața locului, dar a fost prins mai târziu de polițiști. 

Tânăra de 29 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Cu puțin timp înainte de incident, bărbatul de 31 de ani s-a filmat în direct pe rețelele de socializare, în timp ce se deplasa spre Târgu Jiu. Acesta i-a transmis unei rude că se duce să își ia copilul. 

După divorțul de anul trecut, bărbatul s-a ales cu un alt ordin de protecție împotriva lui pentru două luni. Cei doi se mai întâlneau doar pentru copil, dar de cele mai multe ori, bărbatul era agresiv cu femeia. 

„La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 31 de ani, din comuna Stănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, au fost sesizați prin apelul unic 112, de către o femeie de 29 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fostul soț.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce se afla în Piața Centrală din municipiul Târgu-Jiu, pe fondul unei stări conflictuale existente, aceasta a fost lovită cu pumnul în zona feței de către fostul soț.

Femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, a transmis Poliția.

Mai multe articole despre:
femeie batuta targu jiu