MENIU

Magia albă mentală. Cum să ai parte de dragoste, bani, sănătate

Magia albă mentală. Cum să ai parte de dragoste, bani, sănătate

Magia a jucat un rol important în religiile primitive, dar nu este exclusă cu totul în timpurile moderne. Magicianul Aleister Crowley spunea că orice intenţie este un act de magie, întrucât atunci când dorim ceva foarte tare, punem în mişcare spaţiile vibraţionale din jurul nostru.

Cuvântul "magie" desemnează o serie de acţiuni destinate să folosească puterile naturale, mentale şi psihice ale unei persoane, pentru îndeplinirea unui scop anume. Magia albă este o modalitate de a manipula energiile ce ne înconjoară, în scopul de a rezolva diverse probleme. Unii oameni au această putere paranormală de a transforma dorinţele în realitate, alţii, însă, nu o au.

Magia este o practică spirituală care acţionează în plan subtil, nevăzut, căci foloseşte puterea minţii şi a sufletului pentru a obţine lucrurile dorite. I se spune "magie albă" deoarece îşi propune să aducă oamenilor o stare mai bună, împlinirea dorinţelor pozitive şi îndepărtarea energiilor negative. Iar magia albă mentală utilizează în principal mintea şi sufletul celui care o practică, mai exact parapsihologul.

Practica magiei albe mentale

Cu cât un parapsihlog este mai puternic spiritual, cu atât va fi mai mare şi mai eficientă energia sa, iar el mai capabil a direcţiona această energie, scrie one.ro. Tehnica se realizează prin meditaţie, focalizare şi vizualizare. E bine de ştiut că în magia albă, energia este vizualizată în alb-auriu, cu o strălucire solară. (Magia neagră foloseşte energie de culoare neagră sau gri). Această aura, acest câmp bioenergetic care înconjoară toate lucrurile şi fiinţele, poate fi programată prin puterea minţii.