MENIU

"M-a bătut 22 de ore şi nu am putut să mă apropii de telefon". Tânăra face mărturii şocante

Violenţa domestică mai face o victimă. O tânără din Lugoj a fost victima iubitului ei gelos care a ţinut-o captivă într-un apartament din zona Soarelui şi a bătut-o cu bestialitate, scrie voceatimisului.ro.

În vârstă de 26 de ani, lugojeanca este aproape de nerecunoscut, fiind momentan internată într-un centru pentru femeile abuzate, unde primește și consiliere psihologică. Pe numele său Adrian Claudiu Bajusz, în vârstă de 35 de ani, având dublă cetățenie româno-belgiană, bărbatul care s-a dovedit a fi o “bestie”, un “animal” scăpat în societate, mai are un dosar penal după ce în luna aprilie a fost prin băut la volan, având permisul suspendat însă, chiar și așa, el circula prin oraș cu mașina.

După bătaia care i-a fost administrată de către aceasta, tânăra s-a ales cu trei coaste rupte, cu răni la ochi, fără păr în cap și vânătă pe tot corpul. “Au mai fost episoade în care mai m-a bătut din cauza unor întrebări legate de trecutul meu, dar niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Ceea ce s-a întâmplat a început tot în urma geloziei sale. După ce m-a întrebat dacă l-am înșelat și cu cine am fost în apartament, a început să mă bată cu cureaua peste spate, apoi alterna loviturile cu pumnii, peste cap și peste spate. M-a bătut aproape 22 de ore și nu am putut să mă ating de telefon.

La un moment dat eram pe jos, lipită cu spatele de perete. M-a prins de păr și în timp ce îmi vorbea vulgar mă dădea cu capul de perete care s-a și rupt, fiind rigips. M-a târât prin bucătărie ținându-mă de păr, iar apoi mi-a spus părul din cap”, a povestit tânăra.

Lugojeanca a reușit să scape după ce a fost lăsată să coboare ca să cumpere țigări, iar medicul legist i-a recomandat tinerei 21 de zile de îngrijiri medicale în cazul în care nu intervin unele complicații. Momentan “monstrul” se află încă în libertate, însă victima a făcut plângere la poliție, iar acum așteaptă ca dosarul să ajungă la parchet.

Mai multe articole despre:
femeie Lugoj bărbat batuta desfigurată gelos 36 de ani