MENIU

Luna Roz în Scorpion. 4 zodii renasc din propria cenușă

Luna Roz în Scorpion. 4 zodii renasc din propria cenușă

Luna Roz va avea loc pe 29-30 aprilie și se va afla în semnul Scorpionului, ceea ce înseamnă că va aduce schimbări majore pentru toate zodiile. Scorpionul reprezintă moartea, renașterea și dragostea necondiționată. Doar 4 zodii vor reuși la sfârșitul acestei luni să renască din propria cenușă și să înceapă o nouă etapă a vieții lor. Pentru celelalte zodii, Luna Roz în Scorpion aduce schimbări importante pe plan sentimental.

Ești curioasă cum îți va influența acest eveniment viața și care sunt zodiile care vor avea parte de o schimbare totală? Află mai jos!

Berbec

Acum este momentul cel mai potrivit pentru a risca în dragoste. De obicei, nu gândești prea mult înainte de a acționa, însă de această dată există ceva care te face să analizezi mai bine situația. Acționează! Nu lăsa această ocazie să treacă pe lângă tine!

Taur

Părțile opuse se atrag. Deși refuzi să crezi acest lucru, este mai bine să nu te mai încăpățânezi și să accepți realitatea. Este necesar să te întâlnești cu o persoană care este exact opusul tău, deoarece poți învăța multe lucruri importante despre tine. În plus, se poate dovedi o relație interesantă și de lungă durată.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.