MENIU

"Luiza trăiește. Probele ADN vor fi plantate pe alte oase", spune bunicul fetei

Luiza Melencu

Procurorii DIICOT au mandat să ridice probe biologice din casa Luizei Melencu. Noile probe ajută la stabilirea ADN-ului fetei de 18 ani, dispărute din Caracal în luna aprilie. Mama Luizei nu şi-a dat acordul ca oamenii legii să intre în casă, iar bunicul Luizei face acuzații bombă.

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, îi acuză pe procurori că vor să închisă cazul dispariției Luizei, prin implantarea de probe care să demonstreze că fata ar fi moartă.

"E dreptul ei, i s-au mai prelevat o dată probe, ADN-ul, și noi, bănuim că aceste probe ADN vor fi plantate pe alte oase și pe alte probe. Pentru că dumnealor vor să închidă acest caz, pentru că e foarte deranjant, ei nu și-au făcut niciodată datoria. N-a fost sunată pentru că mai avem și alte probleme, mai avem și alte priorități. Nu o să stăm cu gândul că o să vină să ne ridice. Nu au niciun drept. E drept prevăzut prin Constituție, dacă vrea de bună voie merge, dacă nu, nu o poate obliga nimeni. Noi suntem convinși că Luiza trăiește, Luiza a fost traficată, iar ei nu vor să recunoască această situație", a declarat mar'i bunicul Luizei.

Și avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, contestă maniera în care polițiștii au acționat pentru a preleva ADN a încă o dată mamei Luizei. 

Mai multe articole despre:
Luiza Melencu