MENIU

Ludovic Orban: De când a apărut în scenă echipa câștigătoare, susținută de președinte, PNL e pe un trend descendent - Dorința arzătoare a lui Iohannis

Ludovic Orban și Klaus Iohannis Foto: INQUAM/Octav Ganea

Ludovic Orban a lansat acuzații grave la adresa președintelui Klaus Iohannis și a vorbit despre scăderea dramatică în preferințele românilor a PNL, de când Florin Cîțu a fost ales la conducerea partidului. Toate declarațiile au fost făcute iercuri seară, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

„Ne-am luptat cu PSD, care obtinusera 46% si am castigat aproape toate alegerile. De când a apărut in scenă echipa câștigătoare, sustinuta de președinte, PNL a luat-o pe un trend descendent, nu stiu daca PNL mai are 20%, PSD are 35%.

Lucrul cel ma igrav este că Iohannis si conducerea nelegitima a PNl trădează electoratul care i-a ales in 6 decembrie. M-am luptat cu toate puterile mele ca sa nu ajungem aici.

Am fost constant pe partea dreapta, am susținut valorile de dreapta si m-am luptat cu toate avataruruile  partidului comunist.

Poate implicarea lui Iohannis, care stia ca eu nu voi accepta niciodata o intelegere cu PSD.

Dl Iohannis își dorește să devină prim ministru, pentru că pe plan european nu mai are nicio șansă”, a declarat, miercuri seară, Ludovic Orban, la Culisele statului paralel. 

Ludovic Orban, la Culisele statului paralel - Iohannis trădează electoratul. Își dorește să devină prim-ministru - LIVE TEXT-VIDEO