MENIU

Luca are nevoie de noi! Drama prin care trece un băiețel de numai 6 ani

Luca are nevoie de noi! Drama prin care trece în fiecare zi un băiețel de numai 6 ani se poate transforma într-un vis frumos cu ajutorul unei intervenții la o clinică din Viena. 

”Mă numesc Luca, am 6 ani și aș vrea să spun povești, dar nu pot să vorbesc”, începe povestea lui Luca, un băiețel vesel și plin de viață, dar care are o mare problemă: nu poate vorbi.

La vârsta de 3 ani și 9 luni a fost diagnosticat cu: AUTISM ATIPIC - ÎNTÂRZIERE ÎN APARIȚIA ȘI DEZVOLTAREA LIMBAJULUI, iar în ultimii 3 ani, Luca s-a chinuit să învețe să vorbească cu ajutorul terapiilor logopedice și de specialitate, însă acestea nu au dat rezultatele așteptate.

Luca are, în sfârșit, o șansă la o viața mai bună prin procedura de autotransplant cu celule stem, procedură care costă nu mai puțin de 10.000 de euro, bani pe care părinții micului Luca nu au reușit să îi strângă, cu toate eforturile posibile!

Procedura de autotransplant cu celule stem este programată pe data de 10 septembrie 2019 la o clinică din Viena, Austria. Pentru ca această procedură să fie posibilă, suma de 10.000 euro trebuie să ajungă în contul părinților până la data de 15 august 2019.

Cei care își doresc să îl ajute pe Luca o pot face făcând o donație în contul RO56 RZBR 0000 0600 2103 7230, în lei, deschis pe numele tatalui - Baciu Florentin Mădălin la Raiffeisen Bank. Cod Swift : RZBRROBU.

Cei care doresc detalii suplimentare  o pot contacta pe mama micuțului, Baciu Denisa  la numărul de telefon 0765348205.

S-au strâns 15.548 lei din 47.366 le

INTRĂ PE PAGINA DE FACEBOOK ȘI CONTRIBUIE ȘI TU! Orice ajutor este binevenit.

Mai multe articole despre:
Viena Luca clinică autism