MENIU

Lovitură de teatru. Bănicioiu se retrage din cursa cu Dăncilă. "Este un simulacru de congres"

Nicu Bănicioiu și Ecaterina Andronescu
Nicu Bănicioiu se retrage

Nicolae Bănicioiu își va retrage candidatura din cursa pentru postul de președinte executiv al PSD, informează surse citate de Realitatea.net. UPDATE Nicu Bănicioiu și Ecaterina Andronescu au făcut o declarație comună într-o pauză a Congresului, primul spunând că "doar unul dintre noi va candida".

"S-au împărțit buletinele de vot și noi încă nu am vorbit. Este un simulacru de congres. Organizatorii să voteze ei singuri. Îi rog pe oameni să ne creadă că noi suntem oamenii serioși și să aibă încredere în noi. Va candida doar unul dintre noi", a declarat Nicu Bănicioiu.

"Mi-aș dori să nu înceapă voturile până când nu ne vom exprima și noi, ca să le spunem ce planuri avem. Dacă se dau buletine acum și lumea votează, atunci imaginea este una nefericită", a declarat și Ecaterina Andronescu.

Nicolae Bănicioiu își va retrage candidatura din cursa pentru postul de președinte executiv al PSD, informează surse citate de Realitatea.net.

Mișcarea lui Bănicioiu ar putea crea probleme serioase pentru Viorica Dăncilă, favorita lui Liviu Dragnea pentru această funcţie.

Oficial, în cursă s-au înscris, pe lângă premierul Viorica Dăncilă, foştii miniştri Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu. Potrivit unor surse din partid, Bănicioiu a luat decizia să se retragă din cursă. Fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul Ponta va anunţa că o susţine pe Ecaterina Andronescu.

Mai multe articole despre:
Nicolae Bănicioiu