MENIU

Localitatea în care noaptea o femeie necunoscută plânge la uşile oamenilor. Adevărul e GROAZNIC!

Oamenii din localitatea britanică Kirkby se confruntă cu un caz bizar după ce mai mulţi au auzit cum o femeie misterioasă plânge noaptea la ușile localnicilor. Locuitorii din zonă suspectează că sunetul este un complot pentru a comite jafuri.

O femeie misterioasă a fost auzită plângând prin fantele cutiilor poștale ale oamenilor în mijlocul nopții, provocând îngrijorări și confuzie în orășelul situat la nord de Liverpool. Localnicii bănuiesc că plânsul bizar este parte a metodei unui grup care urmărește să dea spargeri în casele lor.

Rapoartele sugerează că incidentele au avut loc între orele 2 și 5 dimineața și au implicat o femeie care cere să intre și strigă că nu are unde să meargă. Un localnic a declarat că femeia a țipat prin cutia de scrisori mai mult de o oră.

Bec Edmunds, mama unei persoane, a spus că „nu se mai simte în siguranță” în casa ei. ”Cineva mi-a bătut la ușă, dar l-am ignorat. M-am trezit poarta mea din spatele casei a fost deschisă", a spus aceasta. „Bătrâna care trăia de-a lungul drumului a spus că același lucru sa întâmplat, dar o doamnă a plâns la ea spunând că nu are bani. Din fericire doamna i-a spus că există o secție de poliție peste drum și ea a plecat”, a mai povestit femeia, conform Libertatea.ro. 

Poliția din Merseyside a declarat pentru Liverpool Echo: „Am primit un telefon de la o doamnă care ne-a spus că mama ei care trăiește în Kirkby a fost deranjată în primele ore ale dimineții de o femeie care a bătut în ușa de la intrare timp de peste o oră. Femeia a strigat "Ajută-mă, lasă-mă să intru, n-am unde să merg", dar nu a lăsat-o pe femeie în casă”.

 

Mai multe articole despre:
0 femeie mister kirby