MENIU

Liviu Dragnea, călcat în picioare: "Un țărănoi, un mojic, un obraznic la cel mai înalt nivel"

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost călcat în picioare de Radu Banciu. Realizatorul TV l-a numit pe șeful PSD "un țărănoi, un mojic, un obraznic".

Liviu Dragnea este în centrul atenției în ultima perioadă, din cauza scandalurilor generate de modificarea Codului Penal și de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Realizatorul TV Radu Banciu l-a desființat pe liderul PSD.

Realitatea.net redă mai jos afirmațiile dure ale lui Radu Banciu:

"Aceasta alergie pe care pare sa o fi capatat seful statului, Liviu Dragnea, ca asa ar trebui sa ii spunem. El taie si spanzura in momentul de fata la toate categoriile. Nu cred ca a mai existat in Romania un individ de speta lui Liviu Dragnea, incepand cu 26 decembrie 1989. Nu cred ca a mai fost altul care sa isi permita sa aiba obraznicia lui Dragnea, ca asta este cuvantul.

El este un taranoi, un mojic de clasa inferioara. Nu cred ca trebuie sa folosim niste cuvinte deosebite. Pur si simplu, obraznicia a fost la cel mai inalt nivel. La asa ceva nu s-a mai ajuns.

Obraznicie pe turnanta asta a presedintilor României, a prim-ministrilor, a oamenilor de stat, in general... Cred ca este cel dintai.

La un moment dat, ne gandeam la Victor Ponta. Cred ca i-a trecut sansa de a deveni cel mai obraznic om politic cu greutate din istoria neamului romanesc".

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat pe Liviu Dragnea, pe 21 iunie, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu este definitivă.

Modificarea Codului Penal vine, însă, în sprijinul lui Liviu Dragnea, care susține, totuşi, că nu crede că va scăpa.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Radu Banciu obraznic taranoi mojic