MENIU

Liviu Dragnea, operat? UPDATE Anunț de ultimă oră despre șeful PSD

UPDATE | Ora 19:35 | Realitatea TV și realitatea.net au aflat noi amănunte despre starea lui Liviu Dragnea.

Conform informațiilor de ultimă oră obținute de Realitatea TV și realitatea.net, în urma consultațiilor medicale efectuate în această seară, doi doctori care l-au investigat suplimentar pe Liviu Dragnea susțin că șeful PSD are nevoie de două operații, una dintre ele cervicală, iar alți doi spun că nu este nevoie de operație, ci doar de tratament.

Decizia finală va fi luată mâine, 18 martie, fix în ziua în care Liviu Dragnea a fost citat la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

------------------------

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a vorbit la Realitatea TV despre situația medicală a lui Liviu Dragnea, care este internat în spital, în urma unei duble hernii de disc. Dragnea a fost citat, pentru mâine, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

"Liviu Dragnea a acuzat aceste dureri in urma cu cateva saptamani, dar a crezut ca poate sa le duca pe picioare. El este un om puternic, insa durerile s-au acutizat.

Ieri, in cadrul conferintei judetene PSD Ilfov, pur si simplu nu a putut sa mai stea in picioare de durere. Si, atunci, eu si colegul meu Mircea Draghici, care este coordonatorul de campanie, l-am rugat sa se duca urgent la spital sa isi faca un RMN si sa il vada niste medici.

Medicii i-au facut analize si au luat decizia de a-l interna. Ne-a sunat seara sa ne spuna ca medicii au impus aceasta internare si ca in cursul zilei de astazi, in jurul orei 18:00, se vor mai face niste analize suplimentare, sa vada daca nu cumva se impune si o interventie chirurgicala. 

Din cate stim, este vorba despre o dubla hernie de disc, care s-a accentuat, pentru ca, in loc sa isi faca tratamentul si analizele la timp, a dus-o pe picioare. De asta s-a ajuns in aceasta situatie", a spus Codrin Ștefănescu la Realitatea TV.

Liviu Dragnea a fost citat, pentru mâine, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

CITEȘTE AICI ce a pățit Liviu Dragnea!

 

.

Mai multe articole despre:
Codrin Ştefănescu Liviu Dragnea dragnea operat