MENIU

Dezvăluire bombă despre Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Monitorul Oficial se află sub controlul lui Liviu Dragnea. Este concluzia la care a ajuns PSNews, după ce un decret dat spre publicare de Klaus Iohannis a fost amânat 21 de ore.

"Baronii nu se vor ralia în spatele Vioricăi Dăncilă pentru că niciun ban nu se poate duce către niciun baron, Consiliu Județean sau primar cât de mic fără voia lui Liviu Dragnea, în complet control asupra Monitorului Oficial.(...).

Viorica Dăncilă nu poate folosi pușculița României pentru a câștiga sprijinul baronilor pentru că Liviu Dragnea va bloca orice acțiune și orice decizie luată peste capul lui din a fi publicată în Monitorul Oficial, aflat sub totalul control al lui Liviu Dragnea”, se arată în articolul publicat de sursa citată.

Citește și: Viorica Dăncilă, declarații despre Liviu Dragnea în presa germană

"În urma unei ședințe CSAT, Klaus Iohannis a decis prelungirea mandatului generalului Nicolae Ciucă, nelăsându-l pe Liviu Dragnea să-și numească propriul om, Armata Română fiind pe punctul de a rămâne fără un lider militar. Să ne amintim faptul că decretul a fost întârziat timp de aproape 21 de ore de la a fi publicat, fiind ”blocat” la Camera Deputaților, locul în subordinea căruia se află Monitorul Oficial. E un precedent periculos care arată că Liviu Dragnea poate paraliza, după bunul plac, complet activitatea legislativă și executivă în România, paralizând, practic, intreaga țară”, mai notează sursa menționată.

11 aprilie 2018 a fost ziua în care atât parlamentarii PSD-ALDE-UDMR, cât și parlamentarii PNL-USR-PMP au votat proiectul de lege care trecea Monitorul Oficial în subordinea Președinției Camerei Deputaților, adică a lui Liviu Dragnea în mod direct.

Mai multe articole despre:
Monitorul Oficial Liviu Dragnea