MENIU

Liviu Dragnea a mers de urgenţă la spital

De la întâlnirea cu PSD-iștii din Ilfov, Liviu Dragnea a mers direct la spital.

Liderul PSD a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice de spate. Președintele PSD a spus la finalul conferinței de presă că merge la spital pentru a-și face un RMN.

Liviu Dragnea a participat la alegerile pentru șefia organizației din Ilfov, apoi a susținut o conferință de presă pe care a încheiat-o după doar 7 minute. Vineri, la Târgoviște, acesta s-a plâns de frigul în care a stat la alegerile din organizația PSD Dâmbovița.

”Sincer, nu mai pot să stau, din păcate!”, a spus Dragnea, la finalul conferinței.

Altfel, Liviu Dragnea i-a răspuns dur președintelui. Liderul PSD a spus la Snagov că lui Iohannis îi este lene și să vorbească, iar atacurile au continuat.

"Președintele care se îneacă, constat azi că îi e lene să și vorbească, a semnat bugetul României. Eu nu știu cum a reușit el să-l semneze. Adică să faci un asemenea efort, să iei un stilou să semnezi, îți trebuie mult să te gândești", a declarat Liviu Dragnea, ironic.

"Putea să-l semneze de acum o lună și milioane de copii români ar fi beneficiat de alocații mai mari de la 1 martie, deja la ora asta primarii din toate localitățile din România ar fi început să lucreze pe programele care sunt finanțate prin acest buget, programele din sănătate ar fi început să funcționeze", a continuat liderul PSD.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea LA SPITAL