MENIU

Liviu Dragnea, ținta ironiilor după imaginea postată de Irina Tănase

Fotografia în care Liviu Dragnea îşi sărută iubita, pe Irina Tănase, cu patos, a devenit sursă de ironii pe reţelele de socializare

Liviu Dragnea a devenit și el ținta ironiilor pe net, după imaginea postată de iubita sa, Irina Tănase. 

Una dintre fotografii îl arată pe Liviu Dragnea îmbrăcat în haine de deţinut, aluzie la condamnarea în primă instanţă la trei ani şi şase luni cu executare.

În alta, pe iubita sa o aşteaptă plaja şi palmierii, iar pe Liviu Dragnea poarta penitenciarului.

Irina Tănase a postat pe pagina sa de Instagram o poză în care se sărută pătimaș cu Liviu Dragnea. Cei doi se aflau la nunta fiicei lui Paul Stănescu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Evenimentul a avut loc la Caracal.

Veste devastatoare pentru Adrian Năstase: "S-a topit incet"

În ultima perioadă, Liviu Dragnea s-a afişat tot mai des cu iubita sa. Irina Tănase a fost inclusiv prezentă la Congresul PSD şi l-a însoţit pe şeful PSD în vizita efectuată în Elveţia.

De asemenea, iubita lui Liviu Dragnea postează în numele său pe contul de Facebook. A făcut-o atunci când se întorceau de la mare, iar Liviu Dragnea a câştigat un pariu.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, Liviu Dragnea şi-ar fi dorit să facă nunta anul acesta, însă a amânat-o pentru că se căsătoreşte fiul său.