MENIU

Dezvăluiri explozive din ședința PSD de vineri: Liviu Dragnea, pus la colț. S-a ajuns la înjurături

Liviu Dragnea

Dezvăluiri uluitoare din ședința de taină pe care Liviu Dragnea a avut aseară cu nemulțumiții din partid. Vorbim despre o adevărată lovitură de teatru din care liderul PSD a ieșit mai mult decât șifonat. Sursele Realitatea TV ne spun că discuțiile s-au purtat în termeni duri. Dragnea a fost ținta și nu a ripostat deloc. 

La ședința de aseară au participat Niculae Bădălău, Paul Stănescu, Mihai Tudose si Gabriela Firea. Discuțiile au fost tensionate. S-a ajuns chiar la înjurături, iar Liviu Dragnea nu a ripostat.

Tudose și Bădălău i-au reproșat lui Dragnea că a distrus partidul, iar PSD nu ar mai avea șanse să obțină primul loc la europarlamentare din cauza trendului descendent pe care e acum. Niculae Bădălau i-ar fi zis că nu mai suportă analfabetismul Vioricăi Dăncilă.

Mai mult, Bădălău i-ar fi spus lui Dragnea să înceteze cu atacurile prin presă și l-a amenințat că în caz contrar vor apărea înregistrari și despre el. Sursele noastre ne spun că șeful PSD ar fi încercat să negocieze posturi în guvern și administrație. Dragnea ar fi propus aceste posturi pentru 2 sau 3 oameni din echipa lui Mihai Tudose. Replica lui Mihai Tudose a fost dură: "Ia-ți posturile și bagă-ți-le în...''.

Sursele noastre ne mai spun că Paul Stănescu a fost tranșant. I-a spus lui Dragnea că are termen până pe 15 septembrie să o pună pe Viorica Dăncilă să dea ordonanța cu amnistia și grațierea. In caz contrar, va crea o adevărata criză guvernamentală din poziția sa de vicepremier.

Sursele Realitatea TV ne mai spun că Dragnea a fost surprins că Tudose, Bădălău și Stănescu nu au atacat-o în niciun fel pe Gabriela Firea. 

Vezi și  Primele imagini de la ședința PSD de azi. Unde au fost puși contestatarii lui Dragnea


Dialoguri:

Tudose și Bădălău, către Liviu Dragnea: Ai distrus partidul. PSD riscă să nu mai obțină primul loc la europarlamentare din cauza trendului descendent pe care e acum. 

Nicolae Bădălau, către Liviu Dragnea: Nu mai suport analfabetismul Vioricăi Dăncilă. Încetează cu atacurile prin presă. 

Mihai Tudose, către Liviu Dragnea: Poți să îți iei posturile și să ți le bagi în ....

Paul Stănescu, către Dragnea: Până pe 15 septembrie trebuie dată ordonanța cu amnistia și grațierea. În caz contrar, va fi o criză guvernamentală. 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Niculae Bădălău şedinţă PSD