MENIU

Lista magazinelor care SE LUPTĂ în reduceri de BLACK FRIDAY

A venit iar acea perioadă a anului în care febra reducerilor pune stăpânire pe oameni, aceștia căutând să cumpere produse cât mai multe și, mai ales, cât mai ieftine.

Black Friday 2014 se apropie cu pași repezi, iar lumea deja caută magazinele care oferă cele mai mari reduceri de pe piață. În ciuda faptului că Black Friday în România este doar la a treia ediție, majoritatea vânzătorilor mari și foarte mulți dintre cei mai mici vor să atragă cât mai mulți clienți cu niște prețuri mult mai mici. 

În acest articol vom încerca să includem toate magazinele, toți operatorii și toate companiile românești – din sfera IT&C – care au de gând să se alăture curentului Black Friday. Cum mai sunt încă 11 zile până când mania reducerilor va pune stăpânire oficial pe români, multe magazine încă nu au avut timp să comunice oficial reducerile de sezon. De aceea venim cu promisiunea de actualiza acest articol pe măsură ce primim informații noi.

Emag se remarcă pe această listă deoarece a organizat primul eveniment Black Friday în România în anul 2011 alături de cei de la Flanco. Anul trecut Emag și-a mărit gama de produse comercializate cu această ocazia, scoțând la vânzare autovehicule. 

Cei de la AVStore.ro oferă și ei tot echipamente audio de înaltă calitate. Aceștia vor organiza o serie de reduceri speciale de Black Friday 2014. Căști, sisteme audio și fel de fel de accesorii pentru melomani, toate vor fi la promoție în cea mai agitată perioadă a anului.

Evomag a înregistrat anul trecut„minutul de aur” la ora 00:46, pe 22 noiembrie, când pe site erau aproximativ 10.000 de vizitatori unici. Tot în acel minut s-au înregistrat 355 de comenzi. Retailerul online emag.ro a vândut peste 250.000 de produse în perioda campaniei de reduceri Black Friday, valoarea comenzilor totalizând 23 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult decât nivelul estimat

F64 a obţinut nişte rezultate foarte bune în campania Black Friday desfăşurată în perioada 22 – 24 noiembrie, demonstrând că indiferent de perioada aleasă, atât compania, cât şi echipa sunt pregătite să susţină astfel de evenimente oricând.

Lista completă cu magazinele participante la Black Friday