MENIU

Noi surprize uriașe în Liga Campionilor

Noi surprize in Champions League

Noi surprize în Champions League după eliminarea incredibilă a fostei deținătoare a titlului Real Madrid. Manchester United a uimit lumea fotbalului, iar Porto a eliminat-o pe Roma din Liga Campionilor.

Manchester United a reușit o calificare de senzație în sferturile Ligii Campionilor, după victoria cu PSG, scor 3-1.

După 0-2 pe teren propriu și cu o mulțime de absenți, englezii au deschis scorul în minutul 2, prin Lukaku. Bernat a egalat imediat pentru PSG, însă oaspeții au intrat în avantaj la pauză: Lukaku a marcat după eroarea lui Buffon.

În prelungiri, United a dat lovitura decisivă: Rashford a înscris dintr-un penalty acordat cu ajutorul arbitrajului video.

Manchester United a devenit prima echipă din istoria competiției care reușește să se califice într-o fază eliminatorie după ce pierde prima manșă, pe teren propriu, la o diferență de două goluri.

Jurnaliștilor francezi nu le vine să creadă că PSG a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce reușise să se impună în deplasarea de la Manchester în partida tur.

Titlurile principalelor publicații sportive din Hexagon sunt pe măsură și arată cât de siguri erau francezii de calificarea în sferturile de finală: "Coșmar", "Catastrofă teribilă", "O eliminare ce nu poate fi scuzată! Cutremur și un nou accident industrial la Paris".

Șoc în Europa! PSG, obligată să-și vândă vedetele!

A fost seara surprizelor în Liga Campionilor: Porto a ajuns și ea în sferturi, după ce a trecut în prelungiri de Roma, scor 3-1.

Gazdele au condus cu 1-0 după golul lui Tiquinho, însă De Rossi a egalat până la pauză din penalty.

Porto a presat și în repriza secundă, iar Marega a împins meciul în prelungiri, cu golul din minutul 53.

Telles a adus calificarea portughezilor în minutul 118: a marcat din penalty, după un fault în careu comis de Florenzi.

FOTO | Cristiano Ronaldo a purtat un ceas de 2 milioane de euro

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Champions League