MENIU

Lidl deschide 14 magazine noi în 2014 şi face ANGAJĂRI în mai multe oraşe

<p>Angajări &icirc;n noi oraşe la Lidl Rom&acirc;nia</p>

Retailerul german Lidl va deschide în acest an 14 magazine. Lanţul va menţine ritmul de expansiune din 2013 şi va ajunge la finalul anului la 183 de magazine ca urmare a creşterii puternice a vânzărilor şi a numărului de clienţi.

"Vom menţine ritmul de expansiune pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor clienţi, din cât mai multe zone ale ţării", spune Maksymilian Braniecki, preşedintele Consiliului de conducere al Lidl, citat de zf.ro.

În momentul de faţă, retailerul german Lidl a publicat mai multe anunţuri de angajare pentru cel puţin 8 oraşe din ţară.

Lidl a continuat extinderea reţelei şi în 2013, ajungând la un număr total de 168 de magazine în România la sfârşitul anului trecut. Compania a deschis 14 unităţi noi în 2013 şi are planuri de extindere şi pentru 2014.

Printre oraşele unde Lidl va deschide noi magazine anul acesta se numără Craiova, cu două unităţi anunţate de retailerul german.

În momentul de faţă, gigantul din retail face angajări în oraşele Focşani, Braşov, Cluj Napoca, Ploieşti, Târgovişte, Zărneşti, Târgu Mureş şi Gherla.

Cele mai multe posturi vacante sunt de vânzător, şef de magazin, şef adjunct de magazin, şef depozit, specialişti HR.

VEZI LISTA JOBURILOR disponibile pe Bestjobs.ro şi pe site-ul companiei.

Salariile angajaţilor lanţului german Lidl, prezent pe piaţa locală cu peste 168 de magazine, variază în funcţie de regiunea ţării, de perioada anului, de experienţa fiecărui salariat şi de vechimea în cadrul companiei.

Un lucrător comercial poate ajunge la un salariu brut de 2.600 de lei, în timp ce un şef de magazin poate câştiga 6.300 de lei brut.