MENIU

Gafă de proporții la LIDL. Cum a fost umilit un biet bătrân cu handicap

<p>Lidl Apusului</p>
<p>Lidl Apusului</p>
<p>Lidl Apusului</p>
<p>Lidl Apusului</p>
<p>Lidl Apusului</p>

Paznicii de la magazinul Lidl Apusului i-au blocat roata de la maşina unui bătrân cu handicap locomotor, în vârstă de 80 de ani. Povestea lui s-a viralizat pe Facebook.

Incidentul a fost semnalat pe Facebook de către un bucureştean. Angajații LIDL au blocat roata de la maşina unui bătrân care suferea de handicap locomotor, pe motiv că nu a respectat regulamentul intern privind parcarea autoturismelor.

După acest incident, Lidl a transmis un comunicat în care precizează că regretă incidentul şi că va revizui procedurile interne.

„Ne cerem scuze şi vom lua măsuri imediate pentru remedierea acestei situaţii. Este un caz izolat şi facem tot ce ne stă în putinţă să rămână aşa”, conform companiei.

Legat de incidentul din parcarea magazinului Lidl, Dragoș Săvulescu, Director General Grup SSG (firma care asigură paza în magazinul Lidl), face următoarele precizări.

”Regretăm situația creata si considerăm ca este una conjuncturală, care a adus un prejudiciu de imagine atât asupra persoanei implicate cât și asupra clientului nostru, Lidl Romania. Pe această cale ne cerem scuze pentru disconfortul creat de această situație regretabilă. 

Personalul nostru este special instruit și verificat periodic asupra corectitudinii aplicării procedurii. In acest caz aplicarea procedurii a fost una ad-litteram și nu una care să țină cont de contextul situației. În acest sens apreciem acțiunea angajatilor nostri ca fiind regulamentară, dar exagerată în situația dată.

Activitatea de administrare a parcărilor Lidl de către societatea SSG Fire&Rescue se desfășoară în deplină legalitate, pe baza unui contract comercial încheiat între părți și pe baza calificării CAEN *Administrator de imobile* al unui spațiu proprietate, cu scopul garantarii locurilor de parcare pentru clienții Lidl.

Regretam incidentul produs si vom lua masurile necesare pentru reinstruirea personalului si evitarea, in viitor, a situatiilor similare”.

Mai multe articole despre:
Lidl roti blocate LIDL Apusului