MENIU

Licean ucis în bătaie de doi tineri. Cei doi au vrut să ascundă cadavrul în spatele casei

Licean ucis în bătaie

Doi tineri dintr-o comună suceveană au fost trimişi în judecată pentru omor, după ce, în luna decembrie 2013, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-au bătut cu pumnii şi picioarele pe un adolescent de 17 ani care, a murit în urma leziunilor grave suferite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procuror Mirela Fânaru, doi tineri în vârstă de 20 de ani, din comuna suceveană Moldova Suliţa, au fost trimişi în judecată pentru omor, în stare de arest preventiv.

Probatoriul administrat în acest caz a relevat că, în noaptea de 18 spre 19.decembrie 2013, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool în exces, cei doi tineri l-au lovit pe un adolescent, în vârstă de 17 ani, de mai multe ori cu palmele, pumnii, picioarele şi cu o curea din piele în zone vitale, cauzându-i leziuni grave care au dus la moartea acestuia.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Suceava. Adolescentul în vârstă de 17 ani era elev la un liceu din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi a băut împreună cu cei doi agresori, toată noaptea, în casa unuia dintre ei, iar în urma unui conflict l-au bătut până când acesta a murit.

Când şi-au dat seama că tânărul a murit, cei doi au vrut să ascundă cadavrul în spatele casei, iar ulterior să îl îngroape, dar apoi unul dintre agresori a apelat la 112 şi a recunoscut fapta.

Mai multe articole despre:
bătaie elev ucis licean ucis ucis în bătaie