MENIU

LG vrea să dea lovitura! LG G3, cel mai spectaculos telefon din istorie

LG G3

LG pregateste lansarea,  pe 27 mai, a celui mai spectaculos smartphone pe care l-a construit vreodată. La ce specificatii tehnice anunţă, LG G3 promite sa spulbere concurenta din 2014, de la Samsung Galaxy S5, la HTC One, Sony Xperia Z2 si iPhone 6.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de GadgetReport.ro, LG G3 ar urma să fie lansat simultan la San Francisco, New York si Londra, alături de ceasul inteligent LG G Watch.

 Între timp, pe twitter-ulevleaks au apărut câteva fotografii cu noul telefon. Judecând doar pe baza datelor anuntate pe surse, telefonul va oferi dotări cu mult peste nivelul pietei.

 Primul detaliu confirmat oficial de LG este ca noul smartphone va avea un ecran Quad HD de 5,5 inchi, cu o rezolutie de 2,560 x 1,440 pixeli.

 Ca sa va faceti o idee privind performanta, daca luam in calcul ca cele mai multe smartphone-uri ofera rezolutie 720p, LG G3 va avea una de patru ori mai buna.

 Interesant este ca acest tip de display mai este folosit in prezent de doua modele prea putin cunoscute, Vivo Xplay 3s si Oppo Find 7.

 Telefonul ar urma sa ruleze, cel mai probabil, un procesor Snapdragon 801 la 2.3GHz, impreuna cu 3 GB de RAM. LG G3 va folosi, bineinteles, sistemul de operare Android 4.4.2.

 Mai multe amănunte despre telefon aflaţi de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare LG G Watch LG G3