MENIU

LG G3, imagini și detalii despre noul LG G3

După speculaţii care au dezvăluit o mare parte din detaliile noului LG G3, terminalul tocmai a avut un eveniment oficial de lansare.

În cadrul a şase evenimente desfăşurate simultan în şase oraşe importante de pe mapamond, LG a dezvăluit în sfârşit un smartphone care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Noul LG G3, urmaşul G2-ului de acum un an, este menit să impresioneze audienţa atât printr-un set de specificaţii impresionante, cât şi prin detalii care îţi fac viaţa mai uşoară. Prima impresie? Este cu cel puţin un nivel peste ceea ce a reuşit să realizeze Samsung cu al său Galaxy S5.

Deşi în eveniment a avut parte de laude neţărmurite şi epitete demne de un zeu grec, există un pic de merit în fiecare afirmaţie făcută de oficialii companiei. Da, acesta s-ar putea să fie cel mai puternic telefon disponibil pe piaţă şi, prin mici detalii, este capabil să înveţe din comportamentul vostru. Nu aş merge totuşi atât de departe încât să-l definesc ca fiind ,,Cea mai inteligentă inovaţie pe o piaţă de smartphone-uri cu o evoluţie rapidă.”

Punctul forte al acestui terminal constă în câteva elemente software bine gândite. Înainte de orice însă, este rezultatul unui hardware actual şi un design industrial fără compromis.

Este construit în jurul unui ecran IPS de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă quad HD – 2560 x 1440 şi o densitate de pixeli de 538 ppi. Procesorul este un Snapdragon 801 quad core de la Qualcomm tactat la 2,5 GHz. Are o memorie internă 16 sau 32GB şi, în funcţie de aceasta, beneficiaţi de 2GB sau 3GB de memorie RAM. Există şi un slot pentru un card microSD destinat extinderii capacităţii de stocare cu până la 128GB. Camera principală este de 13 megapixeli şi este dotată cu un sistem avansat de stabilitate optică intitulat OIS+. Tot la abilităţi speciale de capturră intră un sistem de focus ultra rapid intitulat Laser Auto Focus care, în teorie, ar trebui să vă uimească prin timpul de expunere necesar unei imagini clare şi plină de detalii. Camera frontală este de 2,1 megapixeli. Dedicată selfie-urilor, aceasta din urmă este capabilă să declanşeze imortalizarea momentului şi prin realizare unui gest, nu doar prin apăsarea unui buton. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
imagini detalii LG G3 noul LG G3