MENIU

Leguma de 1 leu, ignorată de mulți, care vindecă durerile articulare într-un timp record

Leguma de 1 leu, ignorată de mulți, care vindecă durerile articulare într-un timp record

Articulațiile facilitează mobilitatea și flexibilitatea corpului, motiv pentru care sunt extrem de sensibile la traumatisme sau în urma exercitării unei presiuni intense. Totodată, lezarea sau inflamarea unei articulații poate provoca un disconfort major, fapt care poate interfera cu realizarea activităților zilnice!

Durerile articulare sunt dificil de suportat, mai ales cand persoana in cauza nu isi poate desfasoare activitatile zilnice. Astfel, activitati simple precum perierea parului, periajul dintilor, mersul la toaleta sunt greu de realizat si obositoare si, in plus, agraveaza durerea. In functie de cauze si simptome, o persoana poate prezenta dureri articulare pentru o perioada determinata de timp sau pentru tot restul vietii!

Această metodă naturistă este foarte utilă nu numai pentru prevenirea durerilor articulare, ci pentru a curata depunerile de sare si alte substante nocive.

Sucul de ridiche neagra este util pentru profilaxia impotriva durerilor articulare, scrie frunza-verde.ro. Acest suc se bea de cel putin trei ori pe zi.

Pentru a pregati sucul de ridiche neagra, se piseaza bulbii, se strecoara si se colecteaza sucul.

Mai multe articole despre:
ridiche ridiche neagra suc ridiche neagra