MENIU

Autopsia comentatorului sportiv Bogdan Socol este gata - de ce a murit bărbatul, de fapt

Bogdan Socol. Foto: Facebook

Medicii legiști au terminat autopsia comentatorului sportiv Bogdan Socol. Potrivit acestora, bărbatul a murit înecat.  La deces a contribuit și hipotermia, după ce a înotat într-un lac înghețat de lângă Capitală. 

Medicii legiști au finalizat autopsia. Bogdan Socol a murit înecat după ce, în cursul zilei de vineri, a înotat în apele înghețate ale Lacului Bragadiru. Bărbatul a intrat și în șoc hipotermic, din cauza temperaturii extrem de scăzute.

Bogdan Socol a intrat sub gheață și a rămas blocat, astfel că nu a mai putut ieși de acolo. 

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost resuscitat la fața locului, dar și la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost transportat de urgență. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.  

Bărbatul practică acest sport extrem (înotul în ape înghețate - n.r.) de 3 luni. Potrivit informațiilor de până în prezent, Bogdan Socol a neglijat avertismentele specialiștilor care l-au îndemnat să nu se aventureze singur în apele înghețate.

Jurnalistul a comentat peste 2.500 de evenimente sportive și meciuri de fotbal. El a făcut parte și din echipa Realitatea în anii 2007 și 2008.