MENIU

LEGILE PUTERII | Viceprimarul Bădulescu: Cîțu bate câmpii, o să postez pe FB dovezile

LEGILE PUTERII | Viceprimarul Bădulescu: Cîțu bate câmpii, o să postez pe FB dovezile

Viceprimarul în exercițiu al Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține că informațiile prezentate de ministrul Finanțelor Florin Cîțu privind nereguli financiare în valoare de aproape 20 de milioane de euro sunt false. Bădulescu a precizat că va face publice documentele întocmite la finalul controlului inspectorilor de la Ministerul Finanțelor. 

"Florin Câțu bate câmpii, vechiul RADET, actualmente Termoenergetica, a fost în insolvență și ceea ce nu a spus acest ministru este că toate plățile sunt supervizate de judecătorul sindic.

Ce nu mai spune dumnealui (F.Cîțu -N.R.) este că raportul despre care vorbește e un raport care indică niște chetiuni de încadrare contabilă.

Veți vedea, când voi pune pe contul meu de FB care sunt măsurile pe care le instituie cei 3 inspectori veniți de la Ministerul Finanțelor. CITAT din document: Echipa de inspecție a aplicat reprezentantului legal al municipiului București sancțiunea contravențională a avertismentului.

Deci aceasta este marea descoperire a domnului Cîțu care, în lipsă de idei se apucă și vorbește tot felul de chestii, minte cetățenii cum că echipele de control n-au fost lăsate să facă contolul," a afirmat Bădulescu, la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

Viceprimarul a mai afirmat că ancheta Inspecției economice din MF nu se poate finaliza penal.

"O abordare neprofesionistă a unui om care vrea să dezinformeze. Toată activitatea RADET a fost supravegheată de judecătorul sindic și singura instituție care poate indica că la acest moment există o fraudă la nivelul municipiului București este Curtea de Conturi."

Mai multe articole despre:
Badulescu Citu Firea PMB Ministerul Finantelor