MENIU

Lecție de viață de la actorul Jackie Chan. "Drumul către succes nu este drept"

<p>Jackie Chan</p>

Pentru mulți dintre noi, actorul Jackie Chan este un adevărat model atât pentru realizările sale pe plan profesional, cât și pentru felul în care a reușit în viață.

Una dintre cele mai importante lecții de viață dată de Jackie Chan este că drumul către succes nu este drept.
Însuși Jackie Chan a spus: De ce am devenit eu Jackie Chan? În general pentru că muncesc foarte mult. Când oamenii dormeau, eu eram gata de acțiune.
Jackie Chan a început să învețe arte marțiale și acrobații de la vârsta de 7 ani. În timp ce era la școală, el a avut o disciplină strictă. Cu toate că a jucat în filme cu arte marțiale fără succes, el nu s-a descurajat și a început să lucreze mai mult la acest lucru și să-și creeze propriul brand de arțe marțiale pe ecran: kung fu combinat cu comedie.

Jackie Chan este unul dintre puținii actori asiatici, care este un brand la Hollywood.
"Toți aspirăm la o viață de succes, indiferent de definiția succesului. Cu toate acestea, pentru a ne atinge visele și obiectivele, trebuie să fim pregătiți să muncim din greu. Drumul către succes este ca o excursie. De-a lungul drumului, vor exista cu siguranță punți și curbe, iar eșecurile și incertitudinea cer determinare, răbdare și perseverență.", consideră actorul. 

Mai multe articole despre:
actor Jackie Chan lecţie de viaţă