MENIU

Laura Codruţa Kovesi: cine este iubitul ei secret

Laura Codruţa Kovesi a fost invitata Andreeei Esca, sâmbătă, la radio Europa FM.

Cea care se află la un pas de a fi numită şefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi (45 de ani), a acceptat să ofere detalii şi despre viaţa sa personală. Ea a vorbit despre ”omul la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Fosta șefă DNA a declarat în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM că îi pare rău că nu are copii. ”Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doreșc copii, dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi nu i-a dezvăluit identitatea iubitului, dar a precizat că, dacă ar fi să se blocheze în lift cu cineva, ar prefera ca acea persoană să fie iubitul ei, și nu vreun star de cinema.

Încă din vara anului trecut s-a speculat că Laura Codruța Kovesi ar avea o relație cu un ofițer SPP, fără a se menționa dacă este vorba despre persoana care o însoțește ca o umbră pe fosta șefă DNA încă din iarna lui 2017 și care a apărut și în cele mai recente imagini cu Kovesi, de la întoarcerea în țară după audierile din comisiile de la Bruxelles sau de pe treptele Parchetului General, a scris click.ro.

Laura Codruța Kovesi a fost căsătorită din 2002 până în 2007 cu Eduard Kovesi, al cărui nume l-a păstrat după divorț.

Mai multe articole despre:
Laura Codruţa Kovesi iubit secret