MENIU

Conflict VIOLENT, în fața barului: un POLIȚIST a dat cu capul de asfalt un tânăr

Tânărul lovit de polițist a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale / Foto: Inquam Photos

Un polițist din localitatea bihoreană Chișcău s-a ales cu dosar penal și este cercetat disciplinar după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a încăierat cu un tânăr în fața unui club, l-a trântit la pământ și l-a luat la pumni.

Potrivit ebihoreanul.ro, agentul principal Paul Jula lucreaza la Sectia Rurala de Politie Valea lui Mihai, si petrecuse noaptea in club cu un grup de tineri din Chiscau, inclusiv cu victima, Beniamin, care ii este prieten si vecin.

Din inregistrare se vede ca intre cei doi s-a iscat o cearta in fata clubului, iar la un moment dat, politistul a tabarat asupra tanarului si l-a trantit la pamant.

In cadere, victima s-a lovit puternic la cap si a lesinat. Speriati, martorii au sarit sa il ajute pe Beniamin, care a fost lovit cu pumnii inclusiv cand era inconstient, la pamant.

Tanarul lovit de politist a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, iar marti a depus plangere la Politie.

Purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul sef Alina Farcuta, a declarat pentru ebihoreanul.ro ca "la nivelul conducerii Inspectoratului de Politie Judetean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente" si ca sefii institutiei au dispus "efectuarea de verificari prin Biroul Control Intern".

 

Mai multe articole despre:
bataie politie agresiune politie