MENIU

La DNA, ca la cinema. Interceptările din dosarul Microsoft pot fi vizionate de cei filaţi

Microsoft România

La DNA ca la cinema! Potrivit surselor Realitatea TV, toti cei care au fost filati in mega dosarul Microsoft au posibilitatea sa vizioneze imaginile captate de oamenii legii sau să asculte interceptările. 

Asta reiese dintr-un document al Direcției Naționale Anticorupție, obținut în exclusivitate. În act se arată ca cei care doresc pot să formuleze o cerere "pentru a lua la cunostință de continutul proceselor verbale la care sunt consemnate activitatile de supraveghere tehnică sau de a asculta convorbirile ori să vizioneze imaginile rezultate din activitatea de supraveghere."

Această invitație va ajunge la toate cele 80 de persoane care au fost filate în dosar, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu, Ecaterina Andronescu ori Varujan Pambuccian. Reamintim că dosarul Microsoft a fost inchis de DNA dupa ce faptele s-au prescris.

In cateva situatii, alte infractiuni nu au putut fi dovedite. Sapte ministri au scapat de raspundere penala, printre ei Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Alexandru Athanasiu ori Daniel Funeriu.