MENIU

L-au „spart“ și pe ăsta. MARELE ANUNȚ făcut de hackeri pentru iPhone 6 și nu numai

La evenimentul iPad Air 2 Apple a anunțat iOS 8.1. Acum, o echipă de dezvoltatori independenți a anunțat soluția de jailbreak pentru acesta. Funcționează pe iPhone 6 și nu numai.

Soluția de jailbreak pentru iOS 8.1 este creată de hackerii de la PanGu și este compatibilă cu toate produsele companiei, inclusiv iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Aceasta funcționează inclusiv cu iOS 8 sau iOS 8.0.2, dacă nu vrei încă să treci la iOS 8.1. Totuși, există câteva limitări ale acestei soluții, cum ar fi că nu are magazinul cu aplicații Cydia (Saurik, creatorul acestuia, a spus că lucrează la o actualizare) și nu funcționează decât prin SSH (secure shell).

Prima versiune a soluției de jailbreak permite accesarea fișierelor de sistem ale dispozitivelor Apple și le poți transfera pe și din telefon sau tabletă, printr-o comandă în terminal, dar cam atât. În următoarele zile așteptăm însă o soluție finală și mult mai utilă. Saurik a spus deja că este o prioritate pentru el să lanseze Cydia pentru acest jailbreak.

Află de la Playtech totul despre acest jailbreak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
iphone 6 iphone 6 plus ipad air 2 ios 8.1