MENIU

Klaus Iohannis, la Iaşi: "Am venit pe jos, n-am avut nevoie de jandarmi"

Klaus Iohannis a fost, sâmbătă, alături de PNL, la un miting la Iaşi.

Şeful statului i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot şi a reiterat ideea că un hoţ s-a cocoţat la guvernare.

După ce a participat, sâmbătă, la Forumul Educaţiei, preşedintele Klaus Iohannis a mers pe jos din Piaţa Unirii, însoţit de lideri ai PNL. Pe drum, un bărbat l-a felicitat că nu este însoţit de jandarmi "ca Dragnea”, însă Iohannis nu a comentat.

"Fain oraş. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi. Mergeţi la vot! România contează în Europa", a spus Iohannis la Iaşi.

"În Europa România contează. În Europa, votul Românilor contează. Voi sunteţi Europa! Ca să arătăm lumii că nu suntem un neam de hoţi, că suntem un neam cinstit, care vrea să fie în Europa, pentru toate acestea, mergem la vot. Pentru viitorul nostru, pe 26 mai mergem să votăm", a mai zis Iohannis.

Preşedintele s-a aflat sâmbătă la Iaşi, unde a participat la o dezbatere despre educaţie şi şi-a lansat cartea „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, la toate evenimentele el fiind însoţit de lideri PNL. Cu fiecare ocazie, Iohannis a criticat vehement PSD.

Mitingul organizat de PNL, în care liberalii şi-au prezentat candidații la alegerile parlamentare, a avut loc sâmbătă între orele 17.00-19.00.

Mai multe articole despre:
Klaus Iohannis la Iasi