MENIU

Klaus Iohannis: Alegerile locale au fost primul pas, la alegerile parlamentare trebuie să scăpăm de majoritatea toxică a PSD

Klaus Iohannis: Alegerile locale au fost primul pas, la alegerile parlamentare trebuie să scăpăm de majoritatea toxică a PSD

Președintele Klaus Iohannis susține că alegerile locale au fost semnalul clar că românii nu mai vor vor modul de a face politică al PSD și că alegereile parlamentare pot fi ocazia de a-i elimina pe social-democrați din prim planul politicii. Șeful statului a susținut prima conferință de presă după alegerile locale.

"Rezultatele alegerilor locale a arătat că cetățenii își doresc administrații eficiente corectă, care să servească interesul public. În decembrie, trebuie să continuăm acest drum. Pentru dezvoltarea României, majoritatea nocivă care a acționat până acum în parlament și a încercat, în mod repetat, să dinamiteze până și economia, poate fi sancționată doar prin vot," a afirmat seful statului. 

"Este inadmisibil ca in 20202 să avem încă discuții aprinse despre fraudarea votului. Este inadmisibil că practici toxice, folosite în trecut, continuă să fie îmbrățișate de politicieni retrograzi care nu înțeleg că minciuna și dezinformarea nu mai sunt tolerate de români. 

Alegerile parlamentare sunt cele care pot trimite în istorie acest mod nociv de a face poltică." a concluzionat Klaus Iohannis.