MENIU

Kairos smartwatch! Un concept REVOLUŢIONAR ce va deveni realitate

Kairos smartwatch

Cand vine vorba de ceasurile inteligente, aşa-numitele smartwatch-uri, vorbim in general de nişte gadgeturi cu un ecran digital, pătrăţoase, cele mai multe din plastic şi cauciuc, prea puţin ofertante din punct de vedere vizual mai ales pentru cei pentru care ceasul reprezintă un accesoriu ce tine de tradiţie, de un anumit statut.

Cei de  Kairos se laudă ca au reusit sa aduca toate dorintele si asteptarile amatorilor de astfel de gadgeturi la un nivel comun. Au creat un ceas despre care spun ca reprezinta simbioza perfecta intre un ceas clasic si unul modern, relatează GadgetReport.ro

 Kairos smartwatch vine cu o forma clasica, cu un mecanism automat peste care este asezat un ecran OLED pe care sunt prezentate toate informatiile pe care le regasim pe un smartwatch, de la ora si data, la apelurile telefonice, email-uri, player audio, stare vremii etc.

 Atunci cand ecranul OLED este oprit, Kairos smartwatch devine unul clasic, prin ecranul transparent putand fi vazute limbile, mecanismul automat etc.

 Cand este conectat la modul smartwatch, devine capabil sa iti ofere tot felul de informatii, inclusiv cati pasi ai facut si cate calorii ai consumat etc.

Asta gratie accelerometrului pe 3 axe, GPS-ului si modulului Bluetooth 4.0, conectat la smartphone.

 Mai multe amanunte despre ceasul Kairos aflati de pe GadgetReport.ro. Tot acolo puteti vedea si o prezentare video a ceasului.