MENIU

Judecătoarea Geanina Terceanu vorbeşte despre relaţia cu Cristi Borcea

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucureşti a declarat în faţa instanţei că, în percepţia sa, suma de bani primită de la Cristian Borcea nu-i fusese dată în legătură cu "Dosarul Transferurilor", ci ca urmare a faptului că cei doi s-ar fi plăcut reciproc, conform Adevărul.

205.000 euro. Aceasta este suma pe care Geanina Terceanu a primit-o: 195.000 de euro de la fraţii Becali, iar 10.000 de la Cristian Borcea. În mărturia acesteia, judecătoarea vorbeşte despre relaţia pe care ar fi avut-o cu fostul patron al lui Dinamo.

"Percepţia mea a fost că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou. Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc", a declarat aceasta, potrivit sursei citate.