MENIU

Cine este norocosul din Teleorman care a dat lovitura la Joker

Câştigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul.

Posesorul biletului norocos este din Alexandria, are peste 60 de ani, este pensionar şi joacă constant la loto, încă din tinereţe.

Deşi joacă şi la Loto 6/ 49 şi Loto 5/ 40, a mărturisit că Joker-ul este jocul preferat la care şi-a încercat norocul, încă de la lansarea acestuia, în anul 2000.

Teleormăneanul a jucat pe biletul norocos, care a costat doar 7,3 lei, două variante simple QUICK PICK, conform unui comunicat al Loteriei Române.

"Ne-a declarat că a mai câştigat, în urmă cu mulţi ani, un premiu de categoria a II-a la Loto 6/ 49 şi că se consideră un om norocos. A aflat că este marele câştigător chiar în seara respectivă când şi-a verificat numerele pe internet. După cum ne-a mărturisit, cu banii câştigaţi doreşte, în primul rând, 'să-şi ajute copiii şi să-şi facă datoria de creştin'. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea", se menţionează în comunicat.

Mai multe articole despre:
Loteria naţională Loto 6 din 49 Joker