MENIU

Joe Biden, insultat voalat în timpul unui apel telefonic de Crăciun

Președintele amercian Joe Biden

Preşedintele american, Joe Biden, a fost insultat în cursul unei apel telefonic în cadrul sărbătorilor de Crăciun. Un tată a folosit o expresie codată populară printre partizanii fostului preşedinte Donald Trump.

Preşedintele şi soţia sa Jill au respectat tradiţia de a discuta cu câteva persoane care apelează la o linie telefonică oficială, notează AFP, citat de Agerpres..

 

În videoconferinţă de la Casa Albă, ei au fost puşi în legătură cu un bărbat care a spus că se numeşte Jared, tată a 4 copii.

La finalul discuției, interlocutorul a răspuns urării lui Biden "Un Crăciun minunat" cu "Vă doresc şi eu un Crăciun minunat, Crăciun fericit" și a încheiat cu cuvintele "Let\"s Go Brandon".

"+Let\"s Go Brandon+, sunt de acord", a răspuns Joe Biden, fără altă reacţie la acea insultă codată care înseamnă de fapt "F**k Joe Biden".

Pe loc, nu a fost posibil să se stabilească dacă preşedintele a sesizat referinţa, dar Jill Biden, pe de altă parte, a râs jenat şi a dat de înţeles că da.

Fragmentul video al acestui schimb de replici a devenit viral pe reţelele de socializare, unii internauţi salutându-l pe preşedinte pentru că a rămas impasibil.

Sloganul \"Let\"s Go Brandon\" a devenit un mod uşor şi edulcorat de a-l înjura pe Biden, fără a repeta cuvântul care începe cu litera F, cuvânt vulgar care se presupune că ar trebui evitat în orice discurs educat.