MENIU

Jocul Diablo 3 va fi disponibil pe Xbox One și PS4

Jocul Diablo 3 va fi disponibil pe Xbox și PS4

Deşi s-a promovat aproape exclusiv compatibilitatea jocului Diablo 3 cu console Sony, se pare că va veni în curând şi pe Xbox One.

Din câte se pare, la ora actuală, Diablo 3 este produs simultan pentru ambele console next-gen. Dintr-un interviu acordat zilele trecute celor de la VIdeoGamer, de producătorul executiv Alex Mayberry de la Blizzard, aflăm că şi amatorii de Xbox One au parte de veşti bune, scrie playtech.ro

,,Nu ştiu cum stăm cu Microsoft chiar acum, deci nu prea pot să comentez vizavi de modul în care arată contractul. În orice caz, important este că dezvoltăm Diablo 3 pe console Xbox One şi PS4 simultan. Ne adreseăm celor două platforme majore, iar scopul echipei de dezvoltare este să le facă să ruleze." Mayberry a fost foarte clar când a venit vorba de pltformele cărora le va fi dedicată noua iteraţie de Diablo 3.

RPG-ul este dezvoltat în acelaşi timp pentru ambele console deoarece, pentru eficienţă, nu ar fi avut rost să termine lucrul la varianta de PlayStation, doar ca la scurt timp să înceapă lucrul la Xbox One.

Mai multe articole despre:
joc diablo 3 Xbox One PS4