MENIU

Jennifer Lopez, senzație la Milano. Cum arată artista la 50 de ani

Jennifer Lopez a făcut furori prin apariția de la gala celebrei Donatella Versace de la Milano. Artista a purtat o rochie verde cu palmieri foarte îndrăzneață, asemănătoare cu cea purtată acum 20 de ani.

Vedeta J Lo a participat, sâmbătă, la o seară de gală la Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost prezentată cea mai nouă colecție Versace - 2020. Pentru primăvara și vara viitoare, designerul italian mizează pe ținute în culori vii și croieli îndrăznețe. Versace a propus o colecție pentru anul viitor sub semnul palmierului.

Punctul culminant al evenimentul a fost  momentul în care Jennifer Lopez a pășit pe podium, îmbrăcată într-o rochie asemănătoare cu cea purtată la începutul anilor 2000.

În vârstă de 50 de ani, starul pop a venit pe „catwalk” cu o rochie verde încântătoare semnată Donattela Versace. În vârstă de 50 de ani, starul latino își păstrează formele spectaculoase prin care a devenit celebră.

 

După ce a defilat, Jennifer a pozat alături de designerul Donatella Versace. Cele două au defilat pe melodia Iguana a Innei.

Diva latino a purtat o versiune puţin modificată a legendarei rochii verzi cu palmieri, al cărei decolteu ameţitor a făcut valuri la decernarea trofeelor Grammy din 2000.

 

Mai multe articole despre:
modă Versace Milano Jennifer Lopez