MENIU

Jandarmeria Română, reacție în cazul lui Claudiu Târziu

Foto ilustrativ

Jandarmeria Română a reacționat, după ce copreședintela AUR, Claudiu Târziu, a acuzat instituția că a încercat să-l intimideze, trimițându-i o sancțiune contravențională printr-un echipaj de jandarmi, nu prin poștă. 

"În legătură cu activitatea de aducere la cunoștința unei persoane fizice a faptului că a fost sancționată contravențional, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 09:00, jandarmii din cadrul unității noastre s-au deplasat la domiciliul persoanei sancționate, pentru a îndeplini procedura de comunicare a procesului-verbal de constatare a contravenției prin afișare. 

Activitatea a fost desfășurată în conformitate cu prevederile art. 27 din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, cu modificările și completările ulterioare și a avut loc din cauza imposibilității comunicării prin poștă a procesului-verbal menționat. 

Totodată, conform art. 14, alin. 1 din același act normativ, executarea sancțiunii contravenționale se prescrie dacă procesul-verbal de constatare a contravenției nu a fost comunicat contravenientului în termen de cel mult două luni de la data aplicării sancțiunii. 

Facem precizarea că această comunicare se face doar dacă persoana vizată răspunde apelului jandarmilor. În caz contrar, procesul-verbal în cauză se lasă la adresa de domiciliu a persoanei, în prezența unui martor,"a transmis Jandarmeria Română.

Claudiu Târziu ACUZĂ o operațiune de INTIMIDARE, la prima oră a dimineții: "3 jandarmi erau cît pe ce să spargă ușa apartamentului cu pumnii". Care este MOTIVUL

 

Mai multe articole despre:
claudiu tarziu jandarmeria romana