MENIU

James Bond va juca în noul Star Wars!

Actorul Daniel Craig, cunoscut mai ales pentru rolul din James Bond, va avea un rol in noul  Star Wars: Episode VII, care se filmeaza in prezent in Pinewood Studios din Londra. Noul film va ajunge in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

 Potrivit  Metro, actorul, care este prieten foarte bun cu regizorul JJ Abrams, a fost invitat de acesta sa joace un rol secundar in noua productie. Astfel ca Daniel Craig a fost prezent timp de doua zile pe platourile de la marginea Londrei.  Producatorii filmului nu au dorit sa ofere informatii despre rolul eroului din James Bond.

Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani dupa “Return of the Jedi”.

Lungmetrajul Star Wars: Episode VII este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a realizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, “Star Trek”. Din distributia noului film fac parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

Acestia s-au alaturat veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

Detalii despre film si primele clipuri video cu noul episod din Star Wars le vedeti pe GadgetReport.ro