MENIU

Iulia Vântur, la ziua de naştere a lui Salman Khan. În ce ipostaze a fost surprinsă

Pe 27 decembrie, Salman Kahn a împlinit vârsta de 50 de ani și a făcut o petrecere enormă la reședința sa. Alături i-a stat Iulia Vântur, cea cu care actorul ar avea o relație de ceva vreme.

Salman Kahn a fost în centrul atenției la petrecerea de ziua sa. Actorul i-a avut alături pe cei apropiați, printre care și Iulia Vântur. Românca a preferat să stea mai retrasă și să-l lase pe sărbătorit să se bucure de momentul tortului. Unul de câteva zeci de kilograme, conform presei din India.

Ulterior, Iulia s-a chinuit să intre într-unul dintre cadre și la un moment dat i-a ieșit. Cam puțin însă, pentru notorietatea pe care o are aici.

Salman Kahn nu a scăpat nici la aniversarea sa de întrebările incomode. Referitor la zvonurile despre o eventuală căsătorie cu Iulia Vântur, actorul a declarat: "La acea vreme m-am gândit să las zvonul să se răspândească pentru o perioadă cât mai lungă. Poate că zvonurile au ajuns la noi ca să vedem dacă mergem sau nu mai departe cu căsătoria (...) Dar, nu, nu am planuri de nuntă".

Sursa: Libertatea.ro.

Mai multe articole despre:
aniversare relaţia Iulia Vântur salman khan