MENIU

Irina Loghin, rețeta sănătății - alimentele pe care NU le consumă niciodată

Irina Loghin a dezvăluit care este dieta pe care o urmează și care sunt alimentele de care se ferește.

Irina Loghin, supranumită și "regina muzicii populare" din România, este vegetarian de peste 30 de ani și spune că pe lângă faptul că a renunțat la carne, ea a tăiat de pe listă și alte alimente. Mai mult, artista încurajează toate gospodinele să adopte un stil de viață sănătos și este de părere că sănătatea se susține prin alimentație.

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște pifetele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat", a spus Irina Loghin.

"Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă. Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul", a mai spus Irina Loghin.