MENIU

Momente de maximă fericire în familia Irinei Loghin! FOTO

<p>Irina Loghin</p>
<p>Irina Loghin</p>

Moment de maximă fericire în familia Irinei Loghin! Celebra interpretă de muzică populară a devenit soacră mică, după lungi așteptări.

Frumoasa ei fiică, Irina Iris, i-a spus „da” alesului său, în fața lui Dumnezeu și în fața prietenilor apropiați, căci atât ceremonia religioasă, cât și marea petrecere au fost în mare, mare secret.

Spynews.ro. a reușit să obțină imagini de la nunta fiicei Irinei Loghin, un eveniment cu mare fast, desfășurat doar în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

Totul a mers ca la carte! Mireasa, Irina Iris, a strălucit într-o frumoasă rochie, iar Irina Loghin, vizibil emoționată, și-a păstrat zâmbetul pe buze pe toată durata evenimentului.

Imediat după ceremonie, alaiul a mers la un restaurant de fițe, acolo unde vor petrece până în zori! Nașii fiicei artistei și celui ce i-a devenit ginere Irinei Loghin sunt Alina și Romeo Negoiasa (cunoscuți drept Alesis, popularul duo muzical din muzica românească), iar alesul său este un tânăr din Târgu-Jiu, alături de care frumoasa Irina Iris Cernea trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani buni.

Mai multe articole despre:
nuntă Irina Loghin imagini poze fata Irinei Login