MENIU

iPhone 8 / lansare! Cum va arăta cel mai nou telefon de la Apple și cât costă

iPhone 8 / lansare! Marele eveniment de lansare iPhone 8 are loc pe 12 septembrie 2017, la 10 ani de la primul smartphone, lansat de gigantul Apple. 

iPhone 8 / lansare! iPhone 8 vine cu un pachet de îmbunătățiri, dar și cu un preț pe măsură. Potrivit macrumors.com, va fi eliminat butonul Home. iPhone 8 va fi rezistent la apă, ca predecesorul său modelul 7. 

iPhone 8 / lansare! iPhone 8 va avea în interior un un cip de 10 nanometri A11 care îl va face mai rapid și mai eficient, cu caracteristici precum încărcarea prin inducție și adăugiri biometrice, cum ar fi recunoașterea facială, pentru a înlocui touch ID. 

iPhone 8 / lansare! Cât privește camera frontală, ea va avea tehnologie 3 D și va putea folosi PrimeSense, adică detectarea locației, cât și profunzimea obiectelor din fața sa, permițând recunoașterea facială. O cameră vertcală este atașată în spate și permite o mai bună funcționare AR.

iPhone 8 / lansare! Prețul și culori

Modelul iPhone 8 se va găsi în culori limitate: gold, silver și negru și telefonul va costa aproximativ 1000 de dolari. 

iPhone 8 / lansare! Ecran OLED

iPhone 8 va avea un ecran OLED. Apple va folosi pentru prima dată această tehnologie, renunțând la LCD, adică ecranele cu cristale lichide. Avantajele tehnologiei OLED sunt: culori mai vii, pixelii de pe ecran se aprind individual, unul câte unul, astfel că per total ecranul consumă mai puțină energie, iar bateria ține mai mult. 

Mai multe articole despre:
Apple lansare telefon iPhone 8