MENIU

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au fost lansate! IMAGINI oficiale în premieră. Update

iPhone 6s lansare LIVE. Apple şi-a prezintat cele mai noi produse, respectiv iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Evenimentul a avut loc în San Francisco.

iPhone 6s lansare LIVE. Ce produse va lansa APPLE mai exact?

iPhone 6s si iPhone 6s Plus - principala atractie a evenimentului, noul flagship Apple va fi un upgrade important de la foarte popularul iPhone 6.


iOS 9 - noua versiune a sistemului de operare de pe device-urile Apple va fi lansat oficial. Anuntul la Worldwide Developers Conference, iOS 9 vine pe iPhone-uri incepand cu 4S si generatiile noi si pe toate iPad-urile incepand cu iPad 2.


Lansare Apple

iPad Pro? - sunt sanse mari ca Apple sa lanseze o noua tableta cu diagonala de 12.9 inch

un nou Apple TV - presa din SUA a anuntat ca va fi lansat noul Apple TV, acesta urmand sa se concentreze pe zona de gaming
Watch OS 2 - sunt sanse ca Apple sa pregateasca un update al sistemului de operare pentru Apple Watch.


Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Dacă un utilizator va apăsa puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Pe lângă Force Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, potrivit GadgetReport. Pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

EVOLUŢIA iPHONE


Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Schimbarea evidentă va fi la touch-screen

Camera principală este acum de 12MP, oferă o calitate mai bună vând vine vorba de fotografiile făcute la lumină scăzută, o mai bună redarea a culorilor, dar și filmare 4K. Camera frontală este acum de 5MP și poți folosi display-ul pe post de bliț, scrie playtech.ro.

Camera principală cuplată cu funcționalitatea 3D Touch permite crearea unor imagini animate ce pot fi văzute doar pe iPad, iPhone, MacBook și Apple Watch.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide față de generația anterioară și cu 90% mai performante din punct de vedere grafic. Funcția 3D touch, pe lângă faptul că oferă acces la diverse meniuri și că îți permite să previzualizezi mailuri, mesaje, imagini, îți permite să te și joci diferit.

Tim Cook spune că noile iPhone-uri sunt complet noi, chiar dacă par similare. Ele sunt făcute dintr-un aluminiu mai rezistent. Există numeroase versiuni de culoare, una chiar Rose Gold. Telefoanele vin cu 3D Touch, nu Force Touch, dar păstrează aceleași rezoluții, lucru care m-a dezamăgit puțin.

Apple este prima companie care a introdus mutitouch, iar acum, odată cu 3D Touch, Apple revoluționează dinnou modul în care interacționăm cu telefoanele.Poți scoate în evidență anumite mesaje in listă sau poț alege diferite opțiuni care țin de cameră.

Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Schimbarea evidentă va fi la touch-screen

Începe anunțul pentru iPhone 6S.

”iPhone 6 ește cel mai popular smartphone făcut de Apple vreodată”, a declarat Tim Cook care a prezentat câteva cifre impresionante legate de vânzările iPhone.

 

iPhone 6s/iPhone 7. Marea schimbare adusă de noile iPhone-uri se referă la integrarea tehnologiei Force Touch, care va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică.

IMAGINI dezvăluite, în premieră, în timpul lansării Apple

Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Dacă un utilizator va apăsa puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Pe lângă Force Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

 
Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Potrivit Phonearena, noua tehnologie cu patru senzori ”3D Touch” va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică. De exemplu, dacă un utilizator apasă puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Force Touch va fi utilizat, totodată, pentru a afișa mai rapid definiția unui cuvânt și pentru a salva o melodie într-un playlist, scrie gadgetreport.ro.

Dincolo de 3D Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

Apple Introduces The iPhone 6S And iPhone 6S Plus

Preț iPhone 6S și iPhone 6S Plus

Apple menține o politică a prețurilor destul de previzibilă. Lansarea iPhone 6S va marca scăderea prețurilor pentru modelele 6 și 6 Plus, iar noile dispozitive s-ar putea să aibă aceleași prețuri de lansare, adică 649 de dolari pentru versiunea normală și 749 de dolari pentru versiunea mai mare. Șansa ca aceste prețuri să crească este mai mare dacă Apple decidă să renunțe la versiunea cu spațiu de stocare de 16GB. Având în vedere că telefoanele nu dispun de slot pentru card microSD și că fișierele multimedia ocupă din ce în ce mai mult spațiu (iar rezoluția de 12MP a camerelor va ”ajuta” și ea când vine vorba de acest aspect), logic ar fi ca gigantul să  nu își mai chinuie utilizatorii cu spațiu de stocare foarte limitat.

În România, prețurile vor porni, probabil, de la minimum 3.200 lei pentru iPhone 6S și de la 3.800 lei pentru iPhone 6S Plus, dar mai avem ceva timp de așteptat până să vă putem comunica cu siguranță aceste detalii.