MENIU

iPhone 6, relansat! Cu ce modificări va reveni pe piaţă telefonul anului 2014

Apple readuce pe piața din unele țări smartphone-ul iPhone 6, dar deși el este asemănător din multe puncte de vedere cu cel original, prezintă câteva modificări semnificative.

Până în acest moment, Apple a readus iPhone 6 în țări precum India, China și Taiwan. Acest dispozitiv a fost lansat prima oară în septembrie 2014, dar producția sa a fost întreruptă în septembrie 2016.

Există câteva aspecte interesante în privința reapariției iPhone 6. În primul rând, el este anunțat ca ediție limitată. Însă rămâne de văzut dacă această afirmație este doar cu scop de marketing, sau dacă zvonurile chiar se vor dovedi a fi adevărate.

Dispozitivul pe care cei de la Apple vor să îl aducă în fața clienților este de fapt unul care se diferențiază destul de mult de telefonul original. Și sursele susțin că noul smartphone este de fapt o variantă a iPhone 6 care nu a fost lansată, scrie playtech.ro.

Ideea de la baza acestei inițiative ar putea fi de a le oferi potențialilor clienți o variantă mai ieftină și mai accesibilă pentru a intra în ecosistemul iPhone, și asta fără a lansa un dispozitiv total nou. În acest mod, producătorii reduc costurile pe care le-ar da în mod normal pentru conceperea unui nou design.

Mai multe articole despre:
Apple iphone tehnologie sistem de operare iOS