MENIU

iPhone 6, lăudat de COMPETIȚIE: ”E cel mai frumos telefon creat vreodată”

Dacă afirmaţiile lui Hugo Barra, fostului director Android, sunt o indicaţie a unui trend global, se pare că începe să dispară antipatia dintre utilizatorii de Android şi iPhone.

Google, cu a sa platformă Android, conduce detaşat competiţia de popularitate când vine vorba de smartphone-uri şi tablete. Cu toate acestea, Apple nu se lasă mai prejos, încercând să facă tot posibilul pentru a se adresa unui public cât mai larg cu noile sale telefoane iPhone 6.

Dintr-un punct de vedere, intenţiile ambelor companii sunt lăudabile, dar nimeni nu se aştepta ca fostul director Android să-şi manifeste atât de aprins aprecierea pentru iPhone 6 în cadrul conferinţei WSJ.D Live.

Într-un interviu ce a avut loc zilele trecute, Hugo Barra, fost director Android în cadrul Google şi actualul vicepreşedinte la Xiaomi, nu s-a sfiit în a răspunde la întrebări cât se poate de diverse.

Făcând referire la iPhone 6, Barra a clasificat cel mai recent telefon ieşit din Cupertino ca fiind cel mai frumos smartphone creat vreodată. În acelaşi context, vicepreşedintele  a răspuns acuzaţiilor că ar copia nestingherit designul produselor Apple prin propriile dispozitive. „Designerii noştri, ...

Vezi continuarea declarației pe site-ul Playtech





Mai multe articole despre:
Android iphone 6 hugo barra