MENIU

Iosefina Pascal, dezvăluiri EXPLOZIVE după protestele de la Parlament - Înregistrări-ȘOC cu polițiștii care au reținut-o. AUDIO

Jurnalista Iosefina Pascal, dezvăluiri EXPLOZIVE după protestele de la Parlament - Înregistrări-ȘOC

Jurnalista Iosefina Pascal a făcut dezvăluiri uluitoare, la Realitatea PLUS, miercuri seară, în emisiunea Culisele statului paralel. Aceasta a prezentat, în exclusivitate, discuțiile halucinante purtate cu polițiștii după protestele violente de la Parlament de marți.

Dialogul polițiștilor cu Iosefina Pascal, acasă și pe drumul către secția de Poliție, a fost prezentat, în exclusivitate de jurnalistă, miercuri seară, la Culisele statului paralel.

În înregistrări se aude cum Iosefina Pascal întreabă ce acuzații i se aduc, la sosirea polițiștilor la domiciliul jurnalistei, după ce aceștia au vorbit despre „infracțiuni informatice”.

„Avem un e-mail, un telefon, ar trebui să mergem la secție. Nu știți de infracțiuni informatice... Trebuie să verificam daca dvs aveti sau nu aveti... ”, se aud polițiștii sosiți la ușa apartamentului Iosefinei Pascal, care comentează că „nici nu vor să-mi spună. E noaptea minții” (despre acuzațiile ce i se aduc - n.red.). În plus, nici pe drumul spre secția de Poliție nu i-au spus motivele pentru care este condusă la sediu, a menționat în continuare Iosefina Pascal, miercuri seară.

„Eu nu am fost invitată, ci escrocată de polițiști, când erau doi in uniforma la usa mea si doi jos, sa ma sperie. Și nu și-au dezvăluit identitatea nicio clipă”, a mai declarat Iosefina Pascal după prezentarea primei înregistrări la Culisele statului paralel. 

Într-o altă înregistrare, de această dată, la sediul Poliției, jurnalista Iosefina Pascal declară că nu a văzut niciun proces verbal.

„Eu nu am semnat nimic. S-a făcut un proces verbal pe care nu l-am văzut, nu am semnat nimic”, a declarat, potrivit înregistrării audio difuzate de Realitatea PLUS, în emisiunea de miercuri seară la Culisele statului paralel.

După prezentarea înregistrării de la secția de Poliție, Iosefina Pascal i-a transmis purtătorului de cuvânt Ciprian Romanescu, în direct la Culisele statului paralel, că „nu s-a facut nicio audiere, nu s-a dat nicio declaratie. Așteptam avocatul ,eram la o tigara. Și au venit niste politisti care m-au intrebat de atacuri la mașini (de proteste - n.red.). Aceia au fugit din secție când am venit cu avocatul, iar cei care erau de serviciu nu au vrut să le spună identitatea”. 

„Ca să clarificăm, eu aveam și dreptul să fac live pe Facebook, cum face si dna Șoșoacă. Dar am decis să mă apăr. Dar nu aveau cum să mă acuze. Și normal că am inregistrat. Si vine dl Romanescu care spune ca am participat la fapte ilegale. Un coleg de-al dv... Să aflu că eu eram, când nu mai eram de doua ore la protest... Pai, nu vă e rușine? Dați-vă demisia! Și dvs, și dl Bode, de la MAI, toată conducerea de la MAI”, a mai spus Iosefina Pascal la Culisele statului paralel.

Culisele statului paralel | Iosefina Pascal, dezvăluiri bombă despre protestul de la Parlament. Discuții HALUCINANTE cu Poliția