MENIU

Florin Iordache sare la gâtul lui Toader: Nu am înțeles de ce s-a delimitat, e iniţiativa Guvernului

Florin Iordache îl atacă pe Tudorel Toader

Cei doi miniștri "negri" ai Justiției din epoca PSD-ALDE, Fliorin Iordache - cel care a "dat foc țării" cu OUG 13 - și Tudorel Toader, autorul unui șir de "grațieri mascate", se păruiesc în scandalul "recursului compensatoriu".

Deputatul PSD Florin Iordache, care a fost ministru al Justiţiei în perioada în care Guvernul, pe atunci condus de Sorin Grindeanu, a adoptat şi trimis în Parlament proiectul de lege privind recursul compensatoriu, s-a declarat nemulţumit de atitudinea lui Tudorel Toader, în acest scandal.

Florin Iordache a declarat pentru Libertatea că nu înţelege poziţia ministrului, pe acest subiect, pentru că proiectul este al Guvernului.

„Nu am înţeles poziţia lui Toader pe subiectul ăsta, că am înţeles că s-a delimitat total, dar e inţiativa Guvernului", a spus Florin Iordache, întrebat cum comentează declaraţiile ministrului Tudorel Toader, potrivit cărora ministerul nu a susţinut forma adoptată în Parlament şi o consideră neconstituţională.

Tudorel Toader a continuat marți să se disculpe în scandalul momentului legat de efectele catastrofale ale legii "recursului compensatoriu" care a dus la eliminarea a mii de criminali, violatori și jefuitori pe străzile României.

Toader a spus că ministerul pe care îl conduce nu a fost de acord cu proiectul Camerei Deputaților și a explicat că este "neconstituțional".

Tudorel Toader, pledoarie finală din "boxa acuzaților". "Ministerul Justiției nu a fost de acord"

Patru foşti miniştri ai Justiţiei au demolat la Realitatea TV scuzele pe care le-a găsit Tudorel Toader, în faţa valului uriaş de critici ca urmare a atrocităţilor comise de cei eliberaţi în baza legii recursului compensatoriui.