MENIU

Iordache, în scandalul Dragnea: ”La stat e ca la privat. Realitatea e aia pe care o spun eu!”

Intrat în legătură telefonică la Realitatea TV, Florin Iordache s-a dezlănțuit în direct, ridicând tonul și vorbind mai ceva ca la piață. ”Domnișoară, nu înțelegi că eu am treabă, nu stau să îmi povestești tu cum e la stat sau la privat”, a spus Iordache. Scandalul a izbucnit după ce Ioprdache a fost întrebat de ce nu a fost internat Liviu Dragnea într-un spital de stat.  

După ce a afirmat miercuri că între spitalele de stat și cele private nu există nicio diferență, Florin Iordache a intrat în direct, prin telefon, la Realitatea TV, unde s-a enervat și a adoptat un ton și mai agresiv.

Totul pentru a explica de ce nu s-a internat șeful său, Liviu Dragnea, într-un spital de stat. 

Iordache s-a dezlănțuit în direct, ridcând tonul și vorbind ca la el acasă: ”Că e la stat sau la privat nu e nicio problemă, prin măsurile pe care noi le-am luat că e la stat sau privat condițiile sunt la fel de bune. Eu am fost într-un spital de stat unde am fost la fel de mulțumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează că e la stat sau la privat?! Domnișoară, nu înțelegi că eu am treabă, nu stau să îmi povestești tu cum e la stat sau la privat? Din punctul meu de vedere, că e la stat sau că la privat, condițiile sunt la fel! Realitatea e aia pe care ți-o spun eu! Că îți spun ție în cască că vezi o anumită realitate e problema ta!”, a spus Iordache.  

Iordache: Nu înțelegi că e la fel?

Jurnalistă: Doamne ferește

Iordache: Nu înțelegi că e la fel? Doamne ferește

Jurnalistă: Câți erau în salon cu dumneavoastră?

Iordache: Ce credeți, că am stat să-i număr? Când te doare și ai probleme stai să numeri pacienții?

Jurnalistă: Dar nu ați avut un moment de luciditate să vă uitați în salon să vedeți cine mai e?

Iordache: Domnișoară, nu vrei tu să-mi spui cu cine am fost vecin de pat?

Jurnalistă: Spuneți-mi câte paturi mai erau în salon și câte erau ocupate?

Iordache: Da asta e problema?

Jurnalistă: Domnul Dragnea cu siguranță nu mai stă cu încă cinci în salon, că nu are cum la privat, stă singur.

Iordache: Domnișoară, poți să înțelegi că condițiile s-au îmbunătăţit? Poți să înțelegi chestiunea asta?

Jurnalistă: Cum puteți spune că sunt condițiile la fel la spitalele de stat și cele private când tocmai am stabilit că ați stat cu alți oameni în salon, iar domnul Dragnea stă singur în rezervă, la televizor?

Iordache: De unde știi, ai fost tu și ai văzut că stă singur în rezervă?

Jurnalistă: Dumneavoastră știți că la spitalele de stat, când se strică apa caldă, oamenii ăia stau internați o săptămâna și se spală cu cana? Știți? În București, aici.

Iordache: Extraordinar!

Jurnalistă: Asta nu vi se pare o problemă.

Iordache: Nu mi se pare o problemă, nu, nu!

 Înregistrarea integrală a intervenției telefonice a lui Florin Iordache la Realitatea TV o puteți urmări în clipul de mai jos. 

Reacția ministrului Sănătății la întrebarea: ”De ce a ales Dragnea un spital privat?”

Liviu Dragnea a fost externat marți. Anunțul fusese făcut de Cărălin Rădulescu. „Starea de sănătate a domnului președinte este mai bună. Se pare că nu se va apela la o intervenție chirurgicală. Se va merge pe proceduri medicale de genul gimnastică sau kinetoterapie. Externarea va avea loc probabil ori în această seară (marţi - N.R.), ori mâine (miercuri - N.R.). Apoi începe să funcționeze în mod normal venind la Parlament", a precizat Cătălin Rădulescu. 

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv florin iordache iordache